Artikler


Kommer antikrist?

Det gjelder å ha øynene godt med seg i disse dager, for vi lever i en farlig og bedragersk tid. Vi lever kanskje i den mest forvirrede tid i verdenshistorien. Både i politikk, kunst, vitenskap og religion hersker det stor forvirring i dag.

Alle trenger Guds hjelp

Vi har alle noe felles - uansett alder, gruppetilhørighet, eller livsbetingelser ellers – vi trenger hjelp fra Gud.

Er du født på ny? - Er du blitt et nytt menneske?

“Sannelig, sannelig, jeg sier deg: Den som ikke blir født på ny, kan ikke se Guds rike.” (Johannes 3:3).

Flerkulturelt felleskap

Hvordan kan vi verne om et rikt åndelig fellesskap på tvers av kulturelle ulikheter?

Umulige flekker

Kan en fra Kusj skifte sin hud eller en leopard sine flekker?
Da kunne også dere gjøre godt, dere som er opplært til å gjøre ondt.
Jer 13:23

Hellighetens vei

Har du hatt et ønske om en sterkere opplevelse av Guds nærhet? Ønsker du å bli mer lik Ham i hverdagen? Da oppfordres du til å søke hellighetens vei. Søk om å bli helliggjort.

Bibelen viser oss at rettferdiggjørelse og helliggjørelse er to forskjellige nådeverk. De mottas begge i tro, basert på offeret som Jesus bar fram da han gav sitt liv på Golgata. 

Bønn sjelens åndedrag

Kommunikasjon er viktig i ethvert forhold, også i vårt personlige forhold til Gud. Og det finnes ingen samtale som er viktigere enn bønn. 

Å elske hverandre

Dersom noen sier: «Jeg elsker Gud, og han hater sin bror, da er han en løgner; for den som ikke elsker sin bror, som han har sett, hvorledes kan han elske Gud, som han ikke har sett?» (1 Joh 4:20)

Herren velsigne deg og bevare deg

Å lyse velsigne over menigheten ble praktisert i det Gamle testamentet, hvor den første ypperstepresten, Aron ble pålagt å gjøre det. Også i nyere tid, blir Guds velsignelse lyst over menigheten i kirken. Men hva er Guds velsignelse?

Menigheten Apostolisk Tro

100 år i Norge 1912 - 2012

Er du mottakelig?

”Se, jeg står for døren og banker. Om noen hører min røst og åpner døren, da vil jeg gå inn til ham og holde nattverd med ham, og han med meg.”

Bøkenes Bok

”Mennesket lever ikke bare av brød, men av hvert ord som kommer fra Guds munn,” (Matt. 4:4).

Lengter du etter noe? - Be om levende vann

"Den som drikker av det vann jeg vil gi ham, skal aldri i evighet tørste, men det vann jeg vil gi ham, blir i ham en kilde med vann som veller fram til evig liv." (Johannes' evangelium 4:14).

Er du mottakelig?

”Herrens Ånd er over meg, for han har salvet meg til å forkynne evangeliet for fattige. Han har sent meg for å forkynne for fanger at de skal få frihet og for blinde at de skal få syn, for å sette undertrykte fri, for å forkynne et nådens år fra Herren.”(Lk. 4:18-19)

En gave med mening

“Gud er et som gjør både oss og dere faste i troen på Kristus, og som har salvet oss. Han har også satt sitt segl på oss og gitt oss Ånden som pant i våre hjerter.” (2. Kor. 1, 21-22)

Kunsten å takle livets stormer

"Men nå ber jeg dere være ved godt mot" 
Apostlenes gjerninger 27:22

Bare en klinkekule

Jesus sier til ham: ... hva angår det deg? Følg du meg!"
Johannes 21:22
     
Det gjelder å ha øynene godt med seg i disse dager, for vi lever i en farlig og bedragersk tid. Vi lever kanskje i den mest forvirrede tid i verdenshistorien. Både i politikk, kunst, vitenskap og religion hersker det stor forvirring i dag.
Artikler
信誉新闻网 http://www.xynewww.com 威龙小说网 http://www.wlxswan.com 海峡办事处 http://hxbscip.com 三星事务所 http://sxswsuo.com 马牌团购网 http://www.mptgwang.com 财富中文网 http://cfzwwang.com 凯豪装饰集团 http://www.khzsjt.com 新加坡地产 http://xjpdcang.com 澳门赌场 http://amdc680.com 澳门赌场攻略 http://amdcgl802.com 澳门赌场玩法 http://amdcwf024.com 澳门赌场有哪些 http://www.amdcynx135.com 澳门赌场筹码 http://www.amdccmxjn.com 葡京娱乐场 http://www.pjylcdpb.com 真人娱乐场 http://www.zrylcrdp.com 白金会娱乐场 http://www.bjhylchrd.com 娱乐场 http://www.ylctfj.com 云鼎娱乐场 http://www.ydylczlx.com 澳门葡京赌场 http://www.ampjdc682.com 葡京赌场 http://www.pjdc024.com 澳门威尼斯人赌场 http://www.amwnsrdcang.com 澳门银河赌场 http://amyhdcang.com 拉斯维加斯赌场 http://lswjsdchang.com 澳门新葡京赌场 http://amxpjdchang.com 缅甸赌场 http://mddc046.com 澳门最大的赌场 http://amzdddc468.com 云顶赌场 http://yddcang.com 威尼斯人赌场 http://wnsrdc802.com 博彩 http://mskmjzzyxgs.com/bc 澳门博彩 http://bbznsbyxgs.com/ambc 博彩网站 http://www.wzdwyyyxgs.com/bcwz 手机投注 http://www.zfyywhcmzx.com/sjtz 皇冠投注 http://www.xhysjszkjyxgs.com/hgtz 胆拖投注 http://www.djhfdctzgwyxgs.com/dttz 现场投注 http://www.blrbxgfyxgs.com/xctz 百家乐 http://ytlxyyjzxgfyxgs.com/bjl 澳门百家乐 http://www.brzcglyxgs.com/ambjl 百家乐玩法 http://www.xxxdgkjgfyxgs.com/bjlwf 百家乐技巧 http://www.wzdwyyyxgs.com/bjljq 百家乐怎么玩 http://www.flwmrshg.com/bjlzmw 百家乐 http://www.lgfjgxx.com/bjl 二八杠 http://www.jdbjsxx.com/ebg 龙虎斗 http://www.szzyxx.com/lhd 温州牌九 http://www.bblylzxw.com/wzpj 轮盘 http://www.xynewww.com/lp 骰宝 http://www.sszxsydw.com/tb 德州扑克 http://www.wlxswan.com/dzpk 色碟 http://www.mlgjwhcbyxgs.com/sd 牛牛游戏 http://www.eynywyh.com/nnyx 无限21点 http://jbrlyxgs.com/wx21d 快乐彩 http://ylwhgdxwcbj.com/klc 3d彩 http://mhccjrlhh.com/3dc 时时彩 http://rnbyxgs.com/ssc 时时乐 http://hxbscip.com/ssl 十三张 http://sxswsuo.com/ssz 火拼双扣 http://ttnkjyxgs.com/hpsk 捕鱼 http://jaguardjzx.com/by 老虎机 http://yldjyxgs.com/lhj 棋牌 http://lfdpyxzrgs.com/qp 棋牌平台 http://yzhkcpyxgs.com/qppt 棋牌游戏 http://trjbgypyxgs.com/qpyx 真人棋牌 http://www.mjjjyxgs.com/zrqp 网络棋牌 http://www.mdlmntyw.com/wlqp 棋牌小游戏 http://www.yhqzyxgs.com/qpxyx