En evangelists vitnesbyrd

10/25/2012

Jeg takker Gud for hans store nåde, fordi han frelste meg og tok meg i sin tjeneste. Helt fra jeg var liten, følte jeg at Guds Ånd kalte på min sjel. Jeg lærte ”Fader vår” da jeg var en gutt. Da jeg ble eldre, levde jeg langt fra Gud, men jeg måtte alltid be denne bønnen før jeg sovnet om kvelden. Jeg hadde en frykt for Gud i mitt hjerte, men jeg elsket verden med dens gleder og fornøyelser, og synden fikk stadig større makt over meg etter hvert som årene gikk. Jeg ble helt fanget av synden. Søndagene ble brukt til spill om penger. Jeg gikk ikke på møter, men Guds Ånd arbeidet likevel på min sjel, og mang en kveld før jeg sovnet, kunne tårene renne nedover kinnene mine. Den gode hyrde søkte etter sitt tapte får.

Slik fortsatte det, til jeg ble rammet av sykdom. Jeg begynte å lure på hvor det bar hen med livet mitt. Jeg søkte Gud og bekjente min synd for ham. Da frelste Han min sjel og helbredet mitt legeme. Det var vidunderlig. Var det slik det var å være frelst? Syndens lenker løsnet, og jeg ble fri - virkelig fri! En himmelsk fred og glede fylte meg. Jeg jublet. Lysten til det gamle livet var forsvunnet - jeg hadde fått en ny natur og kunne seire over synden og verden. Fordømmelsen og frykten var borte. Jeg var blitt født på ny, og et nytt liv begynte.

Noen år senere fikk jeg en sterk trang etter å søke dypere inn til Gud. En veldig hunger kom over meg, og kveld etter kveld lå jeg på kne i bønn hjemme på rommet mitt. Jeg innviet hele mitt liv til Gud, uten riktig å forstå hva innvielse var. Jeg ba gjentatte ganger «Hellige meg i sannheten, ditt ord er sannhet», et skriftsted fra Bibelen som kom over mine lepper. Jo mer jeg ba, dess dypere ble hungeren. Det var som jeg var kommet inn i et dragsug mot Gud. Jeg tror jeg holdt på slik omtrent i 14 dager. 

Så en lørdag ettermiddag, da jeg gikk en tur, fikk jeg en underfull opplevelse. Jeg gikk og priste Gud, da rensende strømmer begynte å gå gjennom meg. Det føltes som rensende ild, og det var så hellig og rent. Gud var meg så nær. Jeg måtte stanse og lene meg opp etter et gjerde, mens jeg sank halvt i kne. Noe var skjedd, men jeg visste ikke hva det var.

Samtidig med dette ga Gud meg et kall til å forkynne evangeliet. Jeg syntes det var så vanskelig, og jeg sto i mot Guds kall. Et mørke kom over meg, og Guds fred forlot meg. Har jeg noen gang bodd på avsvidde steder i ørkenen, så var det da. I min fortvilte stilling, gikk jeg til Guds ord. Da jeg slo opp Bibelen min, falt øynene mine på Jeremias 2, 17: ”Har du ikke gjort deg selv alt dette, fordi du forlot Herren din Gud den tid han ville lede deg på veien?”

Jeg følte det var Guds svar til meg. Da jeg var blitt villig til å la Gud ta kontrollen, kom Guds fred tilbake, og jeg kom ut av mørket. Jeg forlot menigheten min og gikk inn i en annen menighet. Jeg tenkte det måtte være der Gud ville jeg skulle være. Men min sjel var ikke blitt helt tilfreds igjen. Det var likesom jeg hadde mistet noe, og ikke fått det tilbake.

Så en dag traff jeg en gammel kjenning. Han var blitt frelst i menigheten Apostolisk Tro, og var da på vei til havnen for å dele ut litteratur. Han ga meg et blad, og mens jeg satt i et banklokale, tok jeg det fram og leste det. Øynene mine falt på et vitnesbyrd av en som var blitt frelst, helliggjort og åndsdøpt i Portland. Det var et sterkt vitnesbyrd. Det føltes som om Elias' kappe var kastet på meg. Her var veien! 

Jeg kjente ikke menigheten, og hadde aldri vært på møtene deres, men jeg fikk ikke ro, for Guds Ånd viste meg at det var her min plass var. Jeg gikk omsider på deres møter. Der hørte jeg flere vitne om at Gud hadde helliggjort dem. Jeg hadde aldri hørt noen vitne om det før. Det ble snart klart for meg at det var helliggjørelsen jeg hadde opplevd den gangen Gud møtte meg ved gjerdet. Jeg innviet mitt liv på ny, og Gud fornyet meg - helliggjorde meg og døpte meg med den Hellige Ånd. Jeg takker Gud fordi han har hjulpet og har ledet meg inn på sannhetens vei.”

Oscar Klementsen
Oscar Klementsen virket som forkynner og medarbeider i menighetns kontor i mange år før Herren tok ham hjem til seg.


Har du hatt et ønske om en sterkere opplevelse av Guds nærhet? Ønsker du å bli mer lik Ham i hverdagen? Da oppfordres du til å søke hellighetens vei. Søk om å bli helliggjort.

Bibelen viser oss at rettferdiggjørelse og helliggjørelse er to forskjellige nådeverk. De mottas begge i tro, basert på offeret som Jesus bar fram da han gav sitt liv på Golgata. 

Artikler
信誉新闻网 http://www.xynewww.com 威龙小说网 http://www.wlxswan.com 海峡办事处 http://hxbscip.com 三星事务所 http://sxswsuo.com 马牌团购网 http://www.mptgwang.com 财富中文网 http://cfzwwang.com 凯豪装饰集团 http://www.khzsjt.com 新加坡地产 http://xjpdcang.com 澳门赌场 http://amdc680.com 澳门赌场攻略 http://amdcgl802.com 澳门赌场玩法 http://amdcwf024.com 澳门赌场有哪些 http://www.amdcynx135.com 澳门赌场筹码 http://www.amdccmxjn.com 葡京娱乐场 http://www.pjylcdpb.com 真人娱乐场 http://www.zrylcrdp.com 白金会娱乐场 http://www.bjhylchrd.com 娱乐场 http://www.ylctfj.com 云鼎娱乐场 http://www.ydylczlx.com 澳门葡京赌场 http://www.ampjdc682.com 葡京赌场 http://www.pjdc024.com 澳门威尼斯人赌场 http://www.amwnsrdcang.com 澳门银河赌场 http://amyhdcang.com 拉斯维加斯赌场 http://lswjsdchang.com 澳门新葡京赌场 http://amxpjdchang.com 缅甸赌场 http://mddc046.com 澳门最大的赌场 http://amzdddc468.com 云顶赌场 http://yddcang.com 威尼斯人赌场 http://wnsrdc802.com 博彩 http://mskmjzzyxgs.com/bc 澳门博彩 http://bbznsbyxgs.com/ambc 博彩网站 http://www.wzdwyyyxgs.com/bcwz 手机投注 http://www.zfyywhcmzx.com/sjtz 皇冠投注 http://www.xhysjszkjyxgs.com/hgtz 胆拖投注 http://www.djhfdctzgwyxgs.com/dttz 现场投注 http://www.blrbxgfyxgs.com/xctz 百家乐 http://ytlxyyjzxgfyxgs.com/bjl 澳门百家乐 http://www.brzcglyxgs.com/ambjl 百家乐玩法 http://www.xxxdgkjgfyxgs.com/bjlwf 百家乐技巧 http://www.wzdwyyyxgs.com/bjljq 百家乐怎么玩 http://www.flwmrshg.com/bjlzmw 百家乐 http://www.lgfjgxx.com/bjl 二八杠 http://www.jdbjsxx.com/ebg 龙虎斗 http://www.szzyxx.com/lhd 温州牌九 http://www.bblylzxw.com/wzpj 轮盘 http://www.xynewww.com/lp 骰宝 http://www.sszxsydw.com/tb 德州扑克 http://www.wlxswan.com/dzpk 色碟 http://www.mlgjwhcbyxgs.com/sd 牛牛游戏 http://www.eynywyh.com/nnyx 无限21点 http://jbrlyxgs.com/wx21d 快乐彩 http://ylwhgdxwcbj.com/klc 3d彩 http://mhccjrlhh.com/3dc 时时彩 http://rnbyxgs.com/ssc 时时乐 http://hxbscip.com/ssl 十三张 http://sxswsuo.com/ssz 火拼双扣 http://ttnkjyxgs.com/hpsk 捕鱼 http://jaguardjzx.com/by 老虎机 http://yldjyxgs.com/lhj 棋牌 http://lfdpyxzrgs.com/qp 棋牌平台 http://yzhkcpyxgs.com/qppt 棋牌游戏 http://trjbgypyxgs.com/qpyx 真人棋牌 http://www.mjjjyxgs.com/zrqp 网络棋牌 http://www.mdlmntyw.com/wlqp 棋牌小游戏 http://www.yhqzyxgs.com/qpxyx