Guds kjærlighet svikter aldri

03/07/2011

Marie GarrisonJeg ble født 7. juni 1941 i St. Thomas, Ontario, Canada. Mine foreldre hadde giftet seg ett år tidligere i Vancouver. Min far var dessverre ikke mye til famliefar og mindre enn ett år senere flyttet min mor tilbake til foreldrene sine. Hun brøt kontakten med min far kort tid etterpå.

Etter at lillesøsteren min Karin ble født ble Mor veldig syk. Karin ble sendt til fosterforeldre og jeg fikk bo hos min bestemor. Mor var såpass syk at jeg ikke fikk lov å besøke henne på sykehuset, men jeg sto utenfor og fikk vinke til henne gjennom vinduet. Bestemor viste meg hvilket rom hun bodde på, og vi vinket til vinduet. Jeg kunne se at hun vinket tilbake, men jeg kjente henne ikke igjen, for vi sto så langt unna. Det var i dette øyeblikket jeg skjønte at jeg nå måtte ta vare på meg selv.

Far plasserte lillesøsteren min hos ett barnløst par, ekteparet Krow, og jeg ble gjenforent med min søster og flyttet inn sammen med dem da jeg var ni år gammel. Herr Krow var en alkoholiker, og det påvirket både forholdet til hans kone og til oss fosterbarn. Jeg likte ikke herr Krow når han ble full, og en dag tok jeg en av flaskene hans og helte innholdet ned vasken. Han lo bare av meg da han så det. Jeg ble veldig såret, for jeg ville så gjerne at han skulle slutte å drikke.

En gang kom broder Pete Herbert på besøk. Han inviterte Karen og meg til søndagskole hos Apostolisk Tro på Kingsway. Vi gikk til søndagsskolen hver søndag, og herr og fru Krow fulgte med oss av og til. Jeg observerte nøye hvordan menneskene i denne menigheten levde, og jeg lyttet til hva de hadde å fortelle. Særlig minnes jeg måten de ba på. Jeg husker å ha hørt Elizabeth Plesko be ved alteret en gang, og måten hun snakket til Gud på forundret meg. Hun snakket til Ham som om Han var til stede i rommet sammen med oss. Dette festet seg i minnet, og en gang jeg ba morgenbønn, lurte jeg på om Gud virkelig eksisterte. Akkurat i det øyeblikket gav Gud meg tro i mitt hjerte, og jeg visste at Han var en realitet. Jeg spurte Ham om Han kunne tilgi meg for mine synder, og det gjorde Han, rett som det var! 

 Fru Krow la merke til forandringen hos meg. Jeg fortalte henne hvor forundret jeg var over at min venninne hadde blitt så mye lettere å komme overens med! Fru Krow sa at det var jeg som hadde forandret meg, ikke venninnen. Gud hadde gjort en forandring i mitt hjerte da han frelste meg som gjorde at jeg kunne komme overens med mine nærmeste.

Min søster og jeg fikk flytte tilbake til min mor to år senere. Vi bodde på loftet hos en snill familie. Rommene vi bodde i var imidlertid veldig kalde om vinteren, og vi delte bad med mange andre i det huset. Karin og jeg sov i en dobbelseng mens mor sov på sofaen. Vi hadde et lite kjøkken med gasskomfyr, og vi spiste måltidene våre på gangen. Vi flyttet ofte – det skjedde til sammen 14 ganger!

Karin, mor og jeg var fattige, men fornøyde. Da mor spurte hvor vi ville gå på søndagsskole valgte vi Apostolisk Tro kirken. Da jeg og min søster ba våre bønner til Gud, overhørte mor dette og det fikk henne til å tenke på sitt eget liv. Hun begynte å delta på gudstjenestene på søndager, og ble frelst. Det var en milepæl i livet, da Gud åpenbarte seg for henne.

En dag da mor malte et rom i leiligheten, mistet hun malingsspannet i gulvet. Hun ble forundret over at hun ikke hadde bannet. Det hadde vært så naturlig for henne å vanære Guds navn før den tid. Mor innså at Gud hadde gjort en radikal endring i sitt liv, og hun priste Gud for den fantastiske forandringen som Han hadde gjort for henne. Mor ble en veldig sterk kristen. Hun leste alltid høyt i Bibelen for oss, både lenge og grundig. Jeg ble ofte utålmodig da hun leste så lenge, men hun lærte meg at det viktigste i livet å bruke tiden på er å være grundig i tjenesten for Gud.

Mor var et viktig forbilde for meg. Hun begynte å gi tiende til tross for at vi var fattige. Hun var modig og stolte helt og holdent på at Gud skulle ta vare på oss. Min mor hadde et fysisk krevende arbeid, og ble ofte syk av jobben. Hun måtte slutte periodevis for å komme seg til hektene igjen.

Guds familie i menigheten var vår nærmeste familie. De lærte meg om Jesu kjærlighet gjennom måten de levde på, og som ungdom ble jeg overbevist om at det var Herren jeg ville tjene. Jeg hadde opplevd å se hvordan synd kunne ødelegge familieforhold, og det var ingenting i verden som kunne friste meg. Gud ledet meg på veien, og der jeg fant kjærlighet, fred og glede.

Jeg flyttet til Portland Oregon for å avslutte videregående og, bodde med et par fra menigheten mens jeg tok utdanning som sykepleier. Det var på den tiden jeg møtte Chuck Garrison. Jeg var blitt fortalt av en venn at han søkte Åndens Dåp og under Campmeeting i Portland fikk han opplevelsen. Chuck ba Gud om ledelse i valg av menighet. Gud åpenbarte det for ham at han skulle bli, selv om andre gjorde andre valg. Vi utviklet et godt vennskapsforhold. Jeg følte jeg kunne stole på ham, og jeg stolte på Gud. Det var kjærligheten han hadde til Gud og til familien som gjorde at jeg ble interessert i ham i utgangspunktet. Jeg likte at han var så rettferdig og snill mot andre. Vi ba om at Gud ville lede oss i våre valg for fremtiden, og vi ble gift i 1961 i Portland. Chuck døde uventet i 1999, etter 37 år ekteskap. Gud har gitt meg barn, svigersønner, barnebarn og mange gode venner. Jeg har mye å takke Gud for, mest av alt for at Han har vært en god far for meg. Hans kjærlighet svikter aldri, og jeg ser fram til den dagen jeg får møte Ham.

Har du hatt et ønske om en sterkere opplevelse av Guds nærhet? Ønsker du å bli mer lik Ham i hverdagen? Da oppfordres du til å søke hellighetens vei. Søk om å bli helliggjort.

Bibelen viser oss at rettferdiggjørelse og helliggjørelse er to forskjellige nådeverk. De mottas begge i tro, basert på offeret som Jesus bar fram da han gav sitt liv på Golgata. 

Artikler
信誉新闻网 http://www.xynewww.com 威龙小说网 http://www.wlxswan.com 海峡办事处 http://hxbscip.com 三星事务所 http://sxswsuo.com 马牌团购网 http://www.mptgwang.com 财富中文网 http://cfzwwang.com 凯豪装饰集团 http://www.khzsjt.com 新加坡地产 http://xjpdcang.com 澳门赌场 http://amdc680.com 澳门赌场攻略 http://amdcgl802.com 澳门赌场玩法 http://amdcwf024.com 澳门赌场有哪些 http://www.amdcynx135.com 澳门赌场筹码 http://www.amdccmxjn.com 葡京娱乐场 http://www.pjylcdpb.com 真人娱乐场 http://www.zrylcrdp.com 白金会娱乐场 http://www.bjhylchrd.com 娱乐场 http://www.ylctfj.com 云鼎娱乐场 http://www.ydylczlx.com 澳门葡京赌场 http://www.ampjdc682.com 葡京赌场 http://www.pjdc024.com 澳门威尼斯人赌场 http://www.amwnsrdcang.com 澳门银河赌场 http://amyhdcang.com 拉斯维加斯赌场 http://lswjsdchang.com 澳门新葡京赌场 http://amxpjdchang.com 缅甸赌场 http://mddc046.com 澳门最大的赌场 http://amzdddc468.com 云顶赌场 http://yddcang.com 威尼斯人赌场 http://wnsrdc802.com 博彩 http://mskmjzzyxgs.com/bc 澳门博彩 http://bbznsbyxgs.com/ambc 博彩网站 http://www.wzdwyyyxgs.com/bcwz 手机投注 http://www.zfyywhcmzx.com/sjtz 皇冠投注 http://www.xhysjszkjyxgs.com/hgtz 胆拖投注 http://www.djhfdctzgwyxgs.com/dttz 现场投注 http://www.blrbxgfyxgs.com/xctz 百家乐 http://ytlxyyjzxgfyxgs.com/bjl 澳门百家乐 http://www.brzcglyxgs.com/ambjl 百家乐玩法 http://www.xxxdgkjgfyxgs.com/bjlwf 百家乐技巧 http://www.wzdwyyyxgs.com/bjljq 百家乐怎么玩 http://www.flwmrshg.com/bjlzmw 百家乐 http://www.lgfjgxx.com/bjl 二八杠 http://www.jdbjsxx.com/ebg 龙虎斗 http://www.szzyxx.com/lhd 温州牌九 http://www.bblylzxw.com/wzpj 轮盘 http://www.xynewww.com/lp 骰宝 http://www.sszxsydw.com/tb 德州扑克 http://www.wlxswan.com/dzpk 色碟 http://www.mlgjwhcbyxgs.com/sd 牛牛游戏 http://www.eynywyh.com/nnyx 无限21点 http://jbrlyxgs.com/wx21d 快乐彩 http://ylwhgdxwcbj.com/klc 3d彩 http://mhccjrlhh.com/3dc 时时彩 http://rnbyxgs.com/ssc 时时乐 http://hxbscip.com/ssl 十三张 http://sxswsuo.com/ssz 火拼双扣 http://ttnkjyxgs.com/hpsk 捕鱼 http://jaguardjzx.com/by 老虎机 http://yldjyxgs.com/lhj 棋牌 http://lfdpyxzrgs.com/qp 棋牌平台 http://yzhkcpyxgs.com/qppt 棋牌游戏 http://trjbgypyxgs.com/qpyx 真人棋牌 http://www.mjjjyxgs.com/zrqp 网络棋牌 http://www.mdlmntyw.com/wlqp 棋牌小游戏 http://www.yhqzyxgs.com/qpxyx