Menigheten Apostolisk Tro

Menigheten Apostolisk Tro

100 år i Norge 1912 - 2012

Året 2012 gir oss grunn til å markere menighetens historie.

Vi gjengir en artikkel som ble skrevet tidlig på 40-tallet. Skriftestedet det vises til er tatt fra Sakarja 4:10, hvor det etter den nye oversettelsen står: ”For de som viste forakt den dagen det begynte i det små, skal glede seg når de får se blysteinen i Serubabels hånd.

Vi kan med glede se tilbake på de mange som har levd i troskap mot Guds vilje gjennom et langt liv, og som har vært lysende eksempler for oss som lever i dag.

”Hvem vil forakte den ringe begynnelses dag?” sier Herren til profeten Sakarias, for å opp­muntre folket som var nedslått over den ringe begynnelse i ar­beidet på Guds hus i Jerusa­lem. Det er ofte det resonneres på samme måte i dag. En hø­rer av og til uttalelser som: «Hva kan det bli av det? Det er da slett ingen ting!» og vi­dere i samme retning.

I et lite kjellerlokale begynte for flere år siden noen få stykker å holde møter og forkynne ”den apostoliske tro”. Det var i sannhet både en ringe begyn­nelse og et ringe sted. I løpet av den første vinteren møtene ble holdt der, brøt det ut en vekkelse, og flere ble frelst, helliggjort og døpt med den Hel­lige Ånd. Mange folk strømmet til, og det var en stor skare mennesker som hørte Guds ord i det uanselige lokalet.

Bibelens ord om ikke å for­akte den «ringe begynnelse», vi­ser seg å ha samme gyldighet i dag. Mulighetene kan synes små mange ganger, men velsig­ner Herren, blir det resultater likevel. Om en begynnelse er aldri så liten, bare den er etter Guds vilje, er det ingen grunn til å være mismodig. Nei, tvert imot, for Guds ord oppmuntrer en til å være frimodig.


信誉新闻网 http://www.xynewww.com 威龙小说网 http://www.wlxswan.com 海峡办事处 http://hxbscip.com 三星事务所 http://sxswsuo.com 马牌团购网 http://www.mptgwang.com 财富中文网 http://cfzwwang.com 凯豪装饰集团 http://www.khzsjt.com 新加坡地产 http://xjpdcang.com 澳门赌场 http://amdc680.com 澳门赌场攻略 http://amdcgl802.com 澳门赌场玩法 http://amdcwf024.com 澳门赌场有哪些 http://www.amdcynx135.com 澳门赌场筹码 http://www.amdccmxjn.com 葡京娱乐场 http://www.pjylcdpb.com 真人娱乐场 http://www.zrylcrdp.com 白金会娱乐场 http://www.bjhylchrd.com 娱乐场 http://www.ylctfj.com 云鼎娱乐场 http://www.ydylczlx.com 澳门葡京赌场 http://www.ampjdc682.com 葡京赌场 http://www.pjdc024.com 澳门威尼斯人赌场 http://www.amwnsrdcang.com 澳门银河赌场 http://amyhdcang.com 拉斯维加斯赌场 http://lswjsdchang.com 澳门新葡京赌场 http://amxpjdchang.com 缅甸赌场 http://mddc046.com 澳门最大的赌场 http://amzdddc468.com 云顶赌场 http://yddcang.com 威尼斯人赌场 http://wnsrdc802.com 博彩 http://mskmjzzyxgs.com/bc 澳门博彩 http://bbznsbyxgs.com/ambc 博彩网站 http://www.wzdwyyyxgs.com/bcwz 手机投注 http://www.zfyywhcmzx.com/sjtz 皇冠投注 http://www.xhysjszkjyxgs.com/hgtz 胆拖投注 http://www.djhfdctzgwyxgs.com/dttz 现场投注 http://www.blrbxgfyxgs.com/xctz 百家乐 http://ytlxyyjzxgfyxgs.com/bjl 澳门百家乐 http://www.brzcglyxgs.com/ambjl 百家乐玩法 http://www.xxxdgkjgfyxgs.com/bjlwf 百家乐技巧 http://www.wzdwyyyxgs.com/bjljq 百家乐怎么玩 http://www.flwmrshg.com/bjlzmw 百家乐 http://www.lgfjgxx.com/bjl 二八杠 http://www.jdbjsxx.com/ebg 龙虎斗 http://www.szzyxx.com/lhd 温州牌九 http://www.bblylzxw.com/wzpj 轮盘 http://www.xynewww.com/lp 骰宝 http://www.sszxsydw.com/tb 德州扑克 http://www.wlxswan.com/dzpk 色碟 http://www.mlgjwhcbyxgs.com/sd 牛牛游戏 http://www.eynywyh.com/nnyx 无限21点 http://jbrlyxgs.com/wx21d 快乐彩 http://ylwhgdxwcbj.com/klc 3d彩 http://mhccjrlhh.com/3dc 时时彩 http://rnbyxgs.com/ssc 时时乐 http://hxbscip.com/ssl 十三张 http://sxswsuo.com/ssz 火拼双扣 http://ttnkjyxgs.com/hpsk 捕鱼 http://jaguardjzx.com/by 老虎机 http://yldjyxgs.com/lhj 棋牌 http://lfdpyxzrgs.com/qp 棋牌平台 http://yzhkcpyxgs.com/qppt 棋牌游戏 http://trjbgypyxgs.com/qpyx 真人棋牌 http://www.mjjjyxgs.com/zrqp 网络棋牌 http://www.mdlmntyw.com/wlqp 棋牌小游戏 http://www.yhqzyxgs.com/qpxyx