Umulige flekker

Kan en fra Kusj skifte sin hud eller en leopard sine flekker?
Da kunne også dere gjøre godt, dere som er opplært til å gjøre ondt.
Jer 13:23 Jeg arbeidet I mange år som fangevokter og har sett en felles tanke hos både menn og kvinner som snart vil bli løslatt. Mange deltar på gudstjenester og erkjenner at de trenger Guds hjelp til å få orden på livet sitt. Men de deltar sjeldnere på samvær når tiden nærmer seg til å bli satt fri, og de forteller andre at de regner med å klare seg bra. De synes å tro at de har funnet ut av det, og har ingen intensjoner om å gjøre noe som kan medføre mer tid bak murene.

Jeg minnes en mann som syntes å være veldig oppriktig, og han fortalte meg at han ville delta på alle møter i menigheten når han kom ut. Han gjorde det, men det gikk dessverre ikke mer enn et par uker før han uteble stadig oftere. Jeg klarte ikke å overbevise ham om at han trengte Guds hjelp for å kunne leve rett. Han sa til meg at alt gikk bra, og at han hadde det travelt med mange slags aktiviteter.

Etter bare et par måneder, traff jeg ham igjen i fengslet. Han var frustrert og sint på seg selv, og spurte meg: «Hvorfor gjorde jeg noe så dumt?» Han bekjente sin synd overfor Gud og erkjente at han ikke kunne endre seg på egen hånd. Da han omvendte seg og ba oppriktig om nåde, ble hans hjerte forvandlet – han ble født på ny!

Uansett om man er i eller utenfor fengsel, er det vanskelig å innrømme at man må ha Guds hjelp for å bli befridd fra de bånd som binder oss mennesker. Når en krise oppstår, har man tendens til å be om hjelp, men fortsetter med å finne ut av det på egen hånd når krisen er over.

Gud er naturligvis oppmerksom på menneskets tendens til å ville klare seg selv så godt man kan på egen hånd. Han brukte en leopard som et bilde på Jeremias tid. Dyrene har naturlige flekker på pelsen, og de kan ikke gjøre noe for å endre på det. Et menneske kan heller ikke endre hudfargen – det er heller ikke nødvendig. Men det er nødvendig å endre de medfødte tilbøyeligheter som vi alle er født med. Det kan ikke skje ved en egeninnsats.

Selv om noen av symptomene kan rettes på og dekkes over, er det bare den forvandlende kraften i Jesu blod som kan gjøre en synder til et menneske med en levende tro på Gud. Dette er en sannhet som gir håp til oss alle. Selv når alt synes å være umulig, kan Gud gjøre det vi ikke kan få til, fordi har forandrer hjertet når vi ber om det og gir oss et nytt liv.
print
  
Det gjelder å ha øynene godt med seg i disse dager, for vi lever i en farlig og bedragersk tid. Vi lever kanskje i den mest forvirrede tid i verdenshistorien. Både i politikk, kunst, vitenskap og religion hersker det stor forvirring i dag.
Artikler
信誉新闻网 http://www.xynewww.com 威龙小说网 http://www.wlxswan.com 海峡办事处 http://hxbscip.com 三星事务所 http://sxswsuo.com 马牌团购网 http://www.mptgwang.com 财富中文网 http://cfzwwang.com 凯豪装饰集团 http://www.khzsjt.com 新加坡地产 http://xjpdcang.com 澳门赌场 http://amdc680.com 澳门赌场攻略 http://amdcgl802.com 澳门赌场玩法 http://amdcwf024.com 澳门赌场有哪些 http://www.amdcynx135.com 澳门赌场筹码 http://www.amdccmxjn.com 葡京娱乐场 http://www.pjylcdpb.com 真人娱乐场 http://www.zrylcrdp.com 白金会娱乐场 http://www.bjhylchrd.com 娱乐场 http://www.ylctfj.com 云鼎娱乐场 http://www.ydylczlx.com 澳门葡京赌场 http://www.ampjdc682.com 葡京赌场 http://www.pjdc024.com 澳门威尼斯人赌场 http://www.amwnsrdcang.com 澳门银河赌场 http://amyhdcang.com 拉斯维加斯赌场 http://lswjsdchang.com 澳门新葡京赌场 http://amxpjdchang.com 缅甸赌场 http://mddc046.com 澳门最大的赌场 http://amzdddc468.com 云顶赌场 http://yddcang.com 威尼斯人赌场 http://wnsrdc802.com 博彩 http://mskmjzzyxgs.com/bc 澳门博彩 http://bbznsbyxgs.com/ambc 博彩网站 http://www.wzdwyyyxgs.com/bcwz 手机投注 http://www.zfyywhcmzx.com/sjtz 皇冠投注 http://www.xhysjszkjyxgs.com/hgtz 胆拖投注 http://www.djhfdctzgwyxgs.com/dttz 现场投注 http://www.blrbxgfyxgs.com/xctz 百家乐 http://ytlxyyjzxgfyxgs.com/bjl 澳门百家乐 http://www.brzcglyxgs.com/ambjl 百家乐玩法 http://www.xxxdgkjgfyxgs.com/bjlwf 百家乐技巧 http://www.wzdwyyyxgs.com/bjljq 百家乐怎么玩 http://www.flwmrshg.com/bjlzmw 百家乐 http://www.lgfjgxx.com/bjl 二八杠 http://www.jdbjsxx.com/ebg 龙虎斗 http://www.szzyxx.com/lhd 温州牌九 http://www.bblylzxw.com/wzpj 轮盘 http://www.xynewww.com/lp 骰宝 http://www.sszxsydw.com/tb 德州扑克 http://www.wlxswan.com/dzpk 色碟 http://www.mlgjwhcbyxgs.com/sd 牛牛游戏 http://www.eynywyh.com/nnyx 无限21点 http://jbrlyxgs.com/wx21d 快乐彩 http://ylwhgdxwcbj.com/klc 3d彩 http://mhccjrlhh.com/3dc 时时彩 http://rnbyxgs.com/ssc 时时乐 http://hxbscip.com/ssl 十三张 http://sxswsuo.com/ssz 火拼双扣 http://ttnkjyxgs.com/hpsk 捕鱼 http://jaguardjzx.com/by 老虎机 http://yldjyxgs.com/lhj 棋牌 http://lfdpyxzrgs.com/qp 棋牌平台 http://yzhkcpyxgs.com/qppt 棋牌游戏 http://trjbgypyxgs.com/qpyx 真人棋牌 http://www.mjjjyxgs.com/zrqp 网络棋牌 http://www.mdlmntyw.com/wlqp 棋牌小游戏 http://www.yhqzyxgs.com/qpxyx