En gave med mening

Bevis på Guds kraft - Et dokument er ikke verdt papiret det er skrevet på med mindre teksten har betydning. Det står i Guds Ord at de kristne “fremtrer som et Kristi brev”. (2. Kor. 3, 3.) Dette betyr at kristne skal fremstille seg som et levende dokument. Et bevis på at det som skrevet i Guds Ord kan realiseres.

Når vi først kommer til Gud er vi et “uskrevet blad”. Gud setter sitt stempel på vårt liv, ikke bare fordi Han gjør inntrykk på oss, men fordi Han gjør en forandring i hjertene våre. Apostelen Paulus skriver til menigheten i Korint:

“Gud er et som gjør både oss og dere faste i troen på Kristus, og som har salvet oss. Han har også satt sitt segl på oss og gitt oss Ånden som pant i våre hjerter.” (2. Kor. 1, 21-22)

 Den som får Ånden i sitt hjerte representerer en myndighet, uten at han eller hun nødvendigvis ser det selv. Dette er noe vi får først når vi kommer til Gud som angrende synder og Han tilgir oss og frelser oss. Vi blir rettferdiggjort, og vi blir i stand til å leve uten synd med kraft fra Gud. Gud anerkjenner oss som Hans barn. Det er en god ting å være i familie med den Allmektige Gud, Han beskytter og forsvarer oss.

Kjennetegnet på en kristen - Det er avgjørende at vi som Kristi vitner har det kjennetegnet at Gud har forandret våre liv. At vi har Guds “segl”. Uten dette seglet finnes det ikke åndelig innhold i våre ord eller handlinger. Har vi derimot Åndens sanksjon over vårt liv, vil Guds velsignelse være synlig i det vi foretar oss. Gud vil gi støtte og kraft, noe vi trenger for å kunne overkomme utfordringer i livet. Også i tjeneste for Gud er vi nødt til å ha Guds Ånd med oss. Det er ikke uvanlig at den som prøver å gi mer av seg selv i tjeneste for Gud opplever motstand. Da er det er lett å bli frustrert, men vi må huske på det er en usynlig, åndelig kamp, og at vi trenger Guds kraft for å hjelpe oss.

Etter hvert som vi vandrer i lyset av Guds Ord, blir vi styrket. Vårt liv blir et vitnesbyrd, et bevis for Guds kjærlighet. Våre handlinger reflekterer Jesus som opphavet og kraften i vår tro. Når vi ber til Gud, gjør vi det med glød og begeistring og vi blir i stand til å formidle et budskap fra himmelen. Med Guds Ånd har ordene stor gjennomslagskraft og budskapet rører ved våre hjerter med større overbevisning enn vakre formuleringer gjør.

 Evigvarende gaver - Når Guds løfter blir en realitet og vi følger Hans vilje, skyldes det en nådegave fra himmelen. Den gaven vi får fra Gud er uten tvil av langt større verdi enn et dokument, hvis betydning foreldes med årene. Dokumenterte, lovfestede rettigheter og privilegier har kanskje en utløpsdato, men avtaler inngått med Gud har en annen karakter. De rettighetene vi får fra Gud har ikke tidsbegrensninger! De forgjengelige skal bli ikledd med forgjengelighet (1. Kor. 15, 53)  

Vi tilhører Herren og skal få lov å være sammen med Ham i all evighet. Det er et håp som gir livet en ny dimensjon! Vi som er blitt gjenløst ved Jesu blod må verdsette høyere enn noe annet den Ånd Gud har gitt oss i vårt indre fordi Ånden tilfredsstiller sjelens behov.

 Når vi engang står for Guds trone vil de som har Guds segl bli uttatt til å være sammen med Han i all evighet (Åp. 9, 4) Det er alvorlig å tenke på at mange mennesker ikke forstår betydningen av det viktigste forholdet i livet. Forholdet med Gud. Ingen dokumenter, ingen verdipapirer kan gi oss de rettighetene som den anerkjennelsen Gud kan gi. Å være Guds barn betyr alt, nå og i evigheten.

print
  
Det gjelder å ha øynene godt med seg i disse dager, for vi lever i en farlig og bedragersk tid. Vi lever kanskje i den mest forvirrede tid i verdenshistorien. Både i politikk, kunst, vitenskap og religion hersker det stor forvirring i dag.
Artikler
信誉新闻网 http://www.xynewww.com 威龙小说网 http://www.wlxswan.com 海峡办事处 http://hxbscip.com 三星事务所 http://sxswsuo.com 马牌团购网 http://www.mptgwang.com 财富中文网 http://cfzwwang.com 凯豪装饰集团 http://www.khzsjt.com 新加坡地产 http://xjpdcang.com 澳门赌场 http://amdc680.com 澳门赌场攻略 http://amdcgl802.com 澳门赌场玩法 http://amdcwf024.com 澳门赌场有哪些 http://www.amdcynx135.com 澳门赌场筹码 http://www.amdccmxjn.com 葡京娱乐场 http://www.pjylcdpb.com 真人娱乐场 http://www.zrylcrdp.com 白金会娱乐场 http://www.bjhylchrd.com 娱乐场 http://www.ylctfj.com 云鼎娱乐场 http://www.ydylczlx.com 澳门葡京赌场 http://www.ampjdc682.com 葡京赌场 http://www.pjdc024.com 澳门威尼斯人赌场 http://www.amwnsrdcang.com 澳门银河赌场 http://amyhdcang.com 拉斯维加斯赌场 http://lswjsdchang.com 澳门新葡京赌场 http://amxpjdchang.com 缅甸赌场 http://mddc046.com 澳门最大的赌场 http://amzdddc468.com 云顶赌场 http://yddcang.com 威尼斯人赌场 http://wnsrdc802.com 博彩 http://mskmjzzyxgs.com/bc 澳门博彩 http://bbznsbyxgs.com/ambc 博彩网站 http://www.wzdwyyyxgs.com/bcwz 手机投注 http://www.zfyywhcmzx.com/sjtz 皇冠投注 http://www.xhysjszkjyxgs.com/hgtz 胆拖投注 http://www.djhfdctzgwyxgs.com/dttz 现场投注 http://www.blrbxgfyxgs.com/xctz 百家乐 http://ytlxyyjzxgfyxgs.com/bjl 澳门百家乐 http://www.brzcglyxgs.com/ambjl 百家乐玩法 http://www.xxxdgkjgfyxgs.com/bjlwf 百家乐技巧 http://www.wzdwyyyxgs.com/bjljq 百家乐怎么玩 http://www.flwmrshg.com/bjlzmw 百家乐 http://www.lgfjgxx.com/bjl 二八杠 http://www.jdbjsxx.com/ebg 龙虎斗 http://www.szzyxx.com/lhd 温州牌九 http://www.bblylzxw.com/wzpj 轮盘 http://www.xynewww.com/lp 骰宝 http://www.sszxsydw.com/tb 德州扑克 http://www.wlxswan.com/dzpk 色碟 http://www.mlgjwhcbyxgs.com/sd 牛牛游戏 http://www.eynywyh.com/nnyx 无限21点 http://jbrlyxgs.com/wx21d 快乐彩 http://ylwhgdxwcbj.com/klc 3d彩 http://mhccjrlhh.com/3dc 时时彩 http://rnbyxgs.com/ssc 时时乐 http://hxbscip.com/ssl 十三张 http://sxswsuo.com/ssz 火拼双扣 http://ttnkjyxgs.com/hpsk 捕鱼 http://jaguardjzx.com/by 老虎机 http://yldjyxgs.com/lhj 棋牌 http://lfdpyxzrgs.com/qp 棋牌平台 http://yzhkcpyxgs.com/qppt 棋牌游戏 http://trjbgypyxgs.com/qpyx 真人棋牌 http://www.mjjjyxgs.com/zrqp 网络棋牌 http://www.mdlmntyw.com/wlqp 棋牌小游戏 http://www.yhqzyxgs.com/qpxyx